MAINOS: Jouluksi Suomenlinnasta veneilykirjoja edullisesti

MAINOS: Jouluksi Suomenlinnasta veneilykirjoja edullisesti

Suomenlinnan K-Marketista voit ostaa joululahjaksi itsellesi, kumppanillesi tai miehistöllesi, unohtamatta isää tai äitiäkään.

Veneilykirjoja, jotka on tehty ajatellen Suomen vesialueita ja suomalaisia veneilijöitä. Kirjat eivät siis ole käännöksiä ulkomaisista veneilykirjoista. Kustantajana on Werner Söderström Osakeyhtiöön kuuluva Readme.fi.

PURJEHDUS SUOMESSA
Purjehdus Suomessa -kirja on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia perheen loma- ja huvipurjehduksesta enemmän  unohtamatta rentoa kisaamistakaan. Usein kuulee väitettävän, että loma alkaa, kun köydet on irrotettu laiturista. Väite pitää vain osittain paikkansa.
Purjehdus Suomessa -kirjan tarkoitus on antaa purjehtijoille ajatuksia, joiden avulla he voivat tarjota kiireetöntä  laatuaikaa perheelleen.
Kirja on tehty ”slow sailing” -hengessä. Trendi on yleistynyt useammalla elämän alueella vastustamaan kiireistä elämänmenoa. Kirjan esittämä slow sailing ei tarkoita, että pitäisi purjehtia hitaasti. Päinvastoin. Kirjassa on muun muassa suomalaisen huippupurjeentekijä ja -kilpapurjehtija Mikko Brummerin perusteelliset ohjeet, miten takila ja purjeet trimmataan niin, että vene kulkee hyvin ja turvallisesti.
Purjehdus Suomessa -kirjan tekijä on kokenut veneilijä ja kilpapurjehtija. Purjehdus Suomessa -kirja tarjoaa myös ideoita, miten lomapurjehduksella koko perhe voi nauttia enemmän yhdessäolosta!

PUUVENE SUOMESSA
Puuvene Suomessa -kirja on kunnianosoitus puusta rakennetuille veneille, joita suomalaiset ovat aina arvostaneet. Niiden kauneus on aivan omaa luokkaansa veneilyn maailmassa. Osaavat ammattilaiset ovat yksilöllisiä kaunottaria luodessaan synnyttäneet veneiden silmiä hivelevän muotokielen ja monet hienot rakenteelliset yksityiskohdat. Kirjassa esitellään
erilaisia veneitä männystä veistetystä soutuveneestä 25 metriä pitkään mahonkijahtiin.
Puuvene Suomessa -kirjan tekijät, Yrjö Klippi, Juha Aromaa ja Pyry Klippi ovat kokeneita veneilijöitä ja  kilpapurjehtijoita. Pyry Klippi on myös veneenrakentaja.
Kirja esittelee puusta rakennettuja moottori- ja purjeveneitä, joiden estetiikka ja historia ovat merkittävä osa kansallista omaisuuttamme.
Puuvene Suomessa -kirja antaa myös puuveneen omistajalle monia neuvoja ja vinkkejä veneen ylläpidosta, hoidosta ja korjaamisesta. Kirjassa on myös tietoa veneenrakennuksessa käytettävistä materiaaleista ja työkaluista. Ennen kaikkea se haluaa korjata käsityksen puuveneen vaikeasta, työläästä ja kalliista ylläpidosta.
Puuvene Suomessa -kirja on tietokirjan ja puuveneen ylläpidon opaskirjan yhdistelmä.
Kirja sopii hyvin lahjaksi puuveneen omistajalle tai sellaiseksi haluavalle.

VENEILIJÄN KÄSIKIRJA
Suomalaisille tarkoitetun Veneilijän käsikirjan sisältö palvelee moottoriveneillä ja purjeveneillä maamme sisävesillä ja merialueella veneileviä. Kirjan kohderyhmänä ovat sekä veneilyä aloittelevat, että lisää veneilytaitoja haluavat.
Veneilijän käsikirjan avulla voi opiskella ja harjoitella veneen käsittelyä ja hioa jo opittuja taitoja, jotta veneily olisi turvallista ja hauskaa.
Monet hyvät neuvot ja vihjeet esimerkiksi rantautumisesta ja solmujen tekemisestä vähentävät stressiä.
Veneilijän käsikirjasta löytyy sekä lasikuitu-, että puuveneilijälle neuvoja ja vinkkejä. Lisäksi Veneilijän käsikirjasta löytyy mielenkiintoisia veneilyreittejä sekä Suomen merialueelta, että Järvi-Suomesta.
Kirjan tekijät, Yrjö Klippi, Juha Aromaa ja Pyry Klippi ovat kokeneita veneilijöitä ja kilpapurjehtijoita. Pyry Klippi on myös veneenrakentaja.