KIRJA: Puuvene Suomessa lahjaksi ystävälle, puolisolle tai itsellesi vain 24 euroa

KIRJA: Puuvene Suomessa lahjaksi ystävälle, puolisolle tai itsellesi vain 24 euroa

Readme.fi:n kustantama Puuvene Suomessa- kirja on kunnianosoitus puusta rakennetuille veneille, joita suomalaiset ovat aina arvostaneet. Niiden kauneus on aivan omaa luokkaansa veneilyn maailmassa.

Osaavat ammattilaiset ovat yksilöllisiä kaunottaria luodessaan synnyttäneet veneiden silmiä hivelevän muotokielen ja monet hienot rakenteelliset yksityiskohdat. Kirjassa esitellään erilaisia veneitä männystä veistetystä soutuveneestä 25 metriä pitkään mahonkijahtiin.

Puuvene Suomessa -kirjan tekijät ovat tunnettuja puuveneharrastajia. Yrjö Klippi on Puuvene-lehden päätoimittaja, Juha Aromaa on lehden toimituspäällikkö ja Pyry Klippi on lehden toimituskuntaan kuuluva valokuvaaja, kirjoittaja sekä koulutukseltaan veneenveistäjä.

Kirja esittelee puusta rakennettuja moottori- ja purjeveneitä, joiden estetiikka ja historia ovat merkittävä osa kansallista omaisuuttamme. Niiden suunnittelijat ja rakentaja kiistatta kuuluvat alansa arvostettuun eliittiin. Veneiden omistajat ovat vaikuttaneet yhteiskuntaamme monilla elämän alueella.

Puuvene Suomessa -kirja on tietokirjan ja puuveneen ylläpidon opaskirjan yhdistelmä. Kirja sopii hyvin lahjaksi puuveneen omistajalle tai sellaiseksi haluavalle.

Kustantaja: readme.fi Sivumäärä: 239 sivua, ISBN: 9789523210950

Nyt edullisesti hintaan 24,00 euroa + 2 euroa lähetyskuluina alla olevasta osoitteesta:

Klippi Yrjö, Aromaa Juha, Klippi Pyry, Puuvene Suomessa | Hinta: 24,00 €