Joulu lähestyy ja kodeissa pohditaan mitä ruokaa laitetaan jouluksi,
mutta veneilijä kuitenkin suuntaa katseensa heti joulun jälkeen kohti kesää. Suunnitellaan mihin ensikesänä olisi kiva mennä.
Yksi vaihtoehto suunnittelulle on sovitella reittivalinta sellaiseksi, että bongataan saariston ruokapaikkoja.
A la carte kirjat on kustantanut maukkaan oppaan, jonka on tehnyt Manne Stenros. Häntoteaa kirjan esipuheessa, että jokainen valittu ravintola olisi oman kirjan arvoinen. Onneksi ne nyt kuitenkin on koottu yhteen, jolloin selviää yhden kirjan ostolla.
Hyvän ravintolan tunnistaa siitä, että sinne haluaa mennä toisen… kolmannenkin kerran. Manne Stenros kertoo, että hän on käynyt näissä neljässä ravintolassa useammankin kerran, ja suosittelee niitä jokaiselle hyvää ruokaa arvostavalle veneilijälle. (YK)
Kirja: Parhaat Saaristoravintolat pukin konttiin